OM OSS

Rosa pratbubbla där det står

Funktek var ett samarbete mellan flera olika aktörer och finansierades av Arvsfonden. Göteborgs stadsmuseum var initiativtagarna bakom projektet och var även den plats som skulle förändras av samarbetet. Här kan du läsa lite mer om alla som samarbetat i projektet. Här finns även våra kontaktuppgifter!

 

 

Arvsfondens logga. Tre stiliserade figurer i olika gröna nyanser bildar tillsammans bokstaven A.

Arvsfonden

Allmänna arvsfonden finansierar nyskapande och utvecklande projekt för barn, ungdomar och personer med funktionsnedsättning. Två statliga myndigheter har hand om arvsfondsärenden: Kammarkollegiet och Arvsfondsdelegationen.

 

 

 

Göteborgs stadsmuseums logga består av en rosa silhuett av Stadsmuseet. Inuti silhuetten står det Göteborgs stadsmuseum med vita bokstäver.

Göteborgs stadsmuseum

Göteborgs stadsmuseum har utställningar om allt från stenåldern till idag. Vi berättar om hur det var förut i Göteborg och om vad som händer i staden just nu. Du kan också delta i samtal och debatter om historia, kulturmiljö och om hur staden förändras.
Adress:
Norra Hamngatan 12
SE-411 14 Göteborg

Kontakt:
Reception och växel
031-368 36 00
stadsmuseum@kultur.goteborg.se

Utopias logga består av stora, svarta bokstäver. Varje bokstav har ett mönster av lodräta, vita streck som påminner lite om streckkoder.

Utopia

Utopia är en Kulturförening. Vi arbetar med projekt och samarbeten inom konst och kultur där ledordet är “kultur för alla”. Vi tycker det är viktigt att kulturlivet bygger på mångfald, jämlikhet och tillgänglighet. Vi håller också föredrag och konsultuppdrag om att alla människor skall ha rätten att utföra och ta del av kulturlivet.
Adress:
www.utopias.se
info@utopias.se

Kontaktpersoner:
Lilian Paunovic Olsson
lilian@utopias.se

Jenny Hyltén-Cavallius
jenny@utopias.se
070-3907196

Hanna af Ekström
hanna@utopias.se

Loggan till RISE är fördelad på två rader. Först står det RI, följt av en grön punkt. Under dessa bokstäver står det S och E. Tillsammans bildar RISE en kub.

RISE Interactive

RISE Interactive är ett forskningsinstitut. Vi forskar ofta genom att göra experiment och kombinerar ofta konst, design och ny teknik i projekten. RISE Interactive gör projekt tillsammans med andra. Det kan handla om företag, myndigheter, universitet och högskolor såväl i Sverige som utomlands. Institutet är ledande inom interaktionsdesign, visualisering, användbarhet, upplevelsedesign och spel.
Adress:
RISE Interactive
Kuggen, Lindholmsplatsen 1
SE-417 56 Göteborg, Sweden

Kontaktpersoner:
Magnus Eriksson
magnus.eriksson@ri.se
+46 (0)70  559 44 64

Niels Swinkels
niels.swinkels@ri.se

Mistra Urban Futures logga är fördelad på tre rader. Först ordet Mistra i tunna versaler, därefter Urban och Futures på varsin rad, i fetare bokstäver. En halvmåneformad, blå symbol som liknar en stadskarta förbinder de tre orden med varandra på deras högra sida.

Mistra Urban Futures

Mistra Urban Futures är ett internationellt centrum som arbetar med att göra så att städer förändras på ett bra sätt. Vi jobbar med att göra det bättre för miljön och människors liv i världens städer.
Adress:
www.mistraurbanfutures.org

Jenny Sjödin
jenny.sjodin@chalmers.se

Lisa Wahle
Utvecklare & konceptansvarig
HÅLLBARA UPPLEVELSER
Gårdsbaserat destinationsutvecklingsföretag i Hallands mitt
Lisa Wahle EF
ÄSPENÄS 110
SE 311 62 Ullared
+46 705384101
lisa.a.wahle@gmail.com

I Funktek jobbade Lisa som Koordinator för case studies inom hållbar stadsutveckling samt som Samordnare för pedagogik och implementering/museipedagog.

Changemakers logga har formen av en triangel som i sin tur består av fem individuella likbenta trianglar som går från rött till gult.

Changemaker AB

Changemaker är ett Göteborgsbaserat konsultföretag som hjälper andra företag och organisationer att utveckla sina tjänster. Vi arbetar med digital media såsom spel och visualiseringar.
Adress:
Changemaker AB
Järntorget 3, Göteborg
www.changemaker.nu

Kontakt:
Per Myrén
0709-692452
per@changemaker.nu

 

Riksutställningars logga består av en kvadrat med tjocka, svarta konturer. Mitten av kvadraten är vit.

Riksutställningar

Riksutställningar är en myndighet som ska stötta utveckling hos svenska museer och utställare. Vi bevakar vad som händer I världen och delar med oss av det till svenska museer. Vi testar också nya tekniker och metoder som museer kan använda. Riksutställningar jobbar ofta i samarbete med museer i olika projekt.
Kontakt: