Nu är det dags!

Bilden föreställer Jenny som har glasögon och rött hår. På den marinblå skjortan nära kragen sitter det fast ett gult tygmärke, format som en pratbubbla. I pratbubblan står det: "Kulturlivet har funktionshinder, inte människorna!" Och sedan står även Funkteks logga i lite större bokstäver på tygmärket. Jenny har även på sig en keps. Skärmens undersida på kepsen är grön. Tryckt på kepsen står det "LYTT" i stora bokstäver. Jenny småler och står i snett motljus.

Projektkoordinator Jenny som är klädd och redo för Almedalen!

Detta blir mitt första blogginlägg på Funkteks hemsida, och då passar det väl bra med en mindre introduktion.

Jag heter Jenny och sedan december 2015 jobbar jag som koordinator i Funktek. Tillsammans med Lilian och Hanna förbereder och håller jag i workshops, rekryterar funktekpiloter och en massa annat. Jag tycker Funktek är ett himla bra och viktigt projekt, med många fina människor, och jag är så glad att jag får jobba med just detta.

Ikväll drar Funktek till Almedalen, och under veckan kommer jag att blogga här på hemsidan om läget, om seminarierna och föreläsningarna vi deltar på samt hur tillgängligheten ser ut på plats.

I skrivande stund sitter vi på kontoret i Göteborg och ordnar med det sista. Lilian och Hanna finslipar föreläsningen om Funktek som ska hållas på onsdag. Vi har sytt fast patchar med den gula funktekloggan på våra tröjor och kavajer (klädkod: Marinblått!) och har laddat med Funkteks kepsar och gula kassar.

Nu väntar en intensiv men säkerligen också mycket rolig vecka!
Förhoppningen är stor om att vi ska nå ut till många under veckan om hur viktigt det är att skapa en tillgänglig museimiljö.

Hoppas vi ses i Almedalen!

Tillbaka till bloggen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>